Att hålla om den som har ont…

Husse har haft så ont ont i natt, att han inte kunde sova. Han smög upp ur sängen för att inte väcka matte, och lade sej på vardagsrumsgolvet på en filt för att ett lite hårdare underlag brukar få ryggen att knäcka ut sig lite så värken lättar. Så jag tassade runt och försökte trösta honom så gott jag kunde. Kröp intill och buffade honom varsamt med Wikkinosen!

ukkieandhisbigbrothasbyroes

Ibland när han har ont så lägger sig matte alldeles bakom hans rygg och håller om honom och så ligger jag i hans famn och spinner – att stacka ihop sig så tycker han är skönt och har vi tur så somnar han till slut. Det är precis därför som vi katter ofta tycker om att ligga i travar och sprida värmen till varandra.

_kattsyskon1

Här ”stackar” Tanja, änglakatten MewTwo och Ville. MewTwo i mitten mådde inte bra och då tog syskonen hand om honom…

Matte har lovat en lång promenad senare idag… så jag vilar tassarna nu.

Morgonspinn på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Att hålla om den som har ont…”

    1. De kommer nog igång snart – beror på hur det går med husses ”hemliga projekt”…
      har varit andra tunga saker nu ett tag, men hoppas det står på vändplattan nu för att gå mer positivt!
      Tasskram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *