En midsommar i frihet

Jag har haft det underbart! Här kommer bilder på en lycklig katt:

_174

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En midsommar i frihet”

 1. Så fin du är, Wikki! 🙂
  Jag ska försöka få över lite mobilbilder på Gosis o lägga upp här sen. Ska bara bli kvitt lite huvudvärk mha Madame först . . .

  1. Madame ger dig säkert en kur med spinnhealing och tassmassage…
   Sommarkramar från Wikki
   (just nu i tornet hemma igen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *