Jag är en av de tio…

…som gick vidare i tävlingen ”So you think you can blog” – nu är vi tio kvar av 300 tävlande. Av hela brygden har vi kokats ihop till den yppersta mest välsmakande soppan (får man hoppas!) utav kräsna kockar och kreativa kritiker.

Det gör mig tacksam och ödmjuk. Från och med nu är det inte rimligt att jag – en liten kattblogg med enkla kattfilosofier och lite pälsiga foton – ska klara mig vidare. Det gäng som är kvar är så otroligt bra.

Gårdagens tablå slutade så här:

votes_igr

Jag torkar rörd nosen med tassen! Snuff…       =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag är en av de tio…”

  1. Vad roligt att du gick vidare! Själv hoppas jag att röstomgångarna, när det drar ihop sig, ska bli som de var förut igen, så att man verkligen får se vem som har fuskat och vem som var ärlig… 😉

    1. Det är nog svårt att komma runt fusket. Existerar ju tydligen folk som har typ 20 olika mailadresser också. En röst per metroblogg kanske vore ideal? Jag hoppas BARA på ärliga röster. Vill man vinna ska det vara på fair play.
      Tack för att du röstat! Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *