Yes – jag är Top Model nr 100

Den snyggaste pälsigaste gladaste:

top2

Så klart ni hittar till min blogg och röstar också?!!

En glad katt dansar iväg för en swing i sin hängmatta! (Med räkan!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Yes – jag är Top Model nr 100”

    1. Yes dear, jag är Wikipedia bloggkatten! Läs min blogg och du får vara med om trädklättring, filosofi, läkarvetenskap och bus! Och idag röstning i bloggtävling!
      Allt i ett pälsigt paket!
      Tass på dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *