Stämmer det att röstningsmodulen inte räknar rätt?

Bloggtävlingen har nog just tappat studsen…? I alla fall för mig. Nu mailar mina tassvänner om att röstningsmodulen inte fångar upp ALLA röster, utan bara räknar upp det sista namnet i den grupp man röstar på sett i bokstavsordning. Kan det verkligen stämma?

Så jag Wikipedia och Tjohalia riskerar att få bottennapp om vi är i en grupp som får bortröster för att vi blir sist i raden, medans de andra som också bortröstats slipper undan sin minusröst…. – de syns inte i röstningsmodulen…

Det känns ännu mer jobbigt. Jag vill inte vara en dålig förlorare,blir jag utröstad så visst. Men det ska vara fair play!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Stämmer det att röstningsmodulen inte räknar rätt?”

 1. Hejsan! Jag har framfört din kommentar till bossen himself, Greger, och hoppas på att alla eventuella fel skall bli åtgärdade. För givetvis skall ju alla ha samma chans!!!

  Fröken Sparsmart

  1. Det låter bra! JAg vill att alla tävlande ska ha lika chans – fair play!
   Tasskram Wikki

 2. När jag själv röstade på alla utom 4 personer, fick i alla fall alla de som var ibockade en röst mer, (kollade resultat före och efter röstning)så det såg helt rätt ut när jag la min röst tidigt i morse åtminstone. Det var vid halv sjutiden.

 3. Viktig information! Meddela alla dina läsare och fans att omröstningen börjat om från början och nu enligt det gamla systemet det vill säga man röstar på sin favorit som man vill ska gå vidare. Information finns på min blogg.

  1. Då hoppas jag bara att röstningen nu inte har samma fel, för då skulle jag få orättvisa fördelar. Fair play ska det vara!
   Tass på dej!
   Wikki

 4. Tack för varningen! Hmm, det var konstigt att ändra reglerna mitt i tävlingen. Stackars dom som inte märker det! Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *