Bara en liten GodNatt-KattÄngel till!

familiarmasingobymidnightpinkangel

av MidnightPinkAngel

                                                                  =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Bara en liten GodNatt-KattÄngel till!”

  1. De är såååå söta de där! 😀
    Tänk om man kunde modifiera dem till korsstygnsmönster? Jisses vad många designprojekt jag har i skallen nu . . . 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *