Så här kan du rösta på min kattblogg i bloggtävlingen…

Ja jag vet att det här börjar bli jämrans tjatigt men kan inte en katt få visa framtassarna nån gång?

Gå in på www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp

och klicka på stället där det står ”RÖSTA HÄR!”

PLEASE???

affectionbyshyble

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Så här kan du rösta på min kattblogg i bloggtävlingen…”

  1. Tack för alla tasskramar o nospussar! De värmde gott. Särskilt när Gosis (är hos mor just nu) tassade in till mig inatt o spann hos mig. 🙂
    Fick besked idag att härvan sannolikt kommer dras vidare till åtal . . . Hoppas orka skriva lite mer på min blogg när jag kommer hem till min egen dator i kväll. Den här bärbara är lite elak mot mig . . .
    Nu har jag iaf röstat! Hoppas att maken hjälper Madame att rösta där hemma. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *