Här är fler vackra änglakatter!

tuxedocloudangelbycarefulwhatyawishforq

TuxedoCloudAngel av Carefulwhatyawishfor

(Lite cool uttryck för svartvita katter ”Tuxedo Cats”….)

takecarenowbykaykaykit1

Take Care Now av kaykaykit på DeviantArt

lenalisgoblinbysilverpoot

Hm obestämbar eh ja kanske inte ängel men???

Lenalis Goblin av SilverPoot

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Här är fler vackra änglakatter!”

  1. Får man lov att låna en av bilderna på änglakatt för att använda i en efterlysning av ägare till upphittad påkörd kisse? Mjau

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *