Min husse har ont

_blandade_bilder_4

Min husse har så ont, idag har matte knappt fått ta i honom alls. Han kvider av smärta så fort han rör sig och inte ens mina krumbukter lockar fram ett leende. Husse kan inte ens böja sig ner och klappa mig!

Jag förstår inte varför ingen kan göra något för min husse, han har ju så ont att han inte orkar med någonting längre. Han följer inte med ut och går, och om han gör det är det bara korta stunder, sakta och försiktigt. Med ögonen stora av smärta.

Matte vet inte vad hon ska göra heller, hon är maktlös inför allt detta, sätter sig bara ner på golvet, kramar mig och gråter. Hon kan inte ta bort husses smärta, hon kan inte ens lindra den, hon kan bara se på, krama och trösta.

Varför ska mina människor behöva ha det så här?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *