Smart katt fixar allt…. men helst vill jag ju få husse att må bättre!??

Jag vill använda all min kattmagi men ibland är mina tassar så små och då blir jag ledsen att inte räcka till. Husses glada dagar när han orkar vara ute och promenera med mig och träffa sina vänner följs ibland av trötta ledsna dagar när han har så ont att han knappt kommer ur sängen på hela dagen.

Tänk ändå om svansen min kunnat vara det trollspö som förvandlat honom till smärtfri?

svansvift1

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Smart katt fixar allt…. men helst vill jag ju få husse att må bättre!??”

  1. Ja det är inte lätt att hålla reda på allas bloggar 😀
    Om du röstar på mig då blir jag glad, går du vidare röstar jag så klart på dig.
    Kram på dit maskot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *