Hej matte, äntligen vaken efter din cat-nap….

Kan vi springa ut en vända i gröngräset nu? Och jaga skator?

                                                                           =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Hej matte, äntligen vaken efter din cat-nap….”

  1. Denna jakt alltså *suckar* Vår svarta honkatt kommer hem med ödla efter ödla, råtta, mus, fågel, ödlor osv i en enda radda 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *