Ett litet steg för dig…

… men ett stort steg för mig om du vill gå in på www.metrobloggen.se/karsten och ge mig en röst så här i sista minuterna av andra delfinalen i ”So you think you can blog”-tävlingen.

Du får en silkeslen buff på kinden och kanske, om du är riktigt snäll, så får du leka med min vippa.

Gör en liten katt glad!

Tass!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ett litet steg för dig…”

  1. tack så mycket sötnos, självklart röstar jag på dig och lägger till sidan i mina bokmärken så jag kan gå in senare och rösta igen. kattbebisarna här hemma hälsar och hejar. kramselikrams.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *