Jag gillar JackFlash men JackFlash gillar inte mej?!

Jag tycker om honom faktiskt och han ska få min röst….

jackf1

En Wikki kan faktiskt också få röster utan att be om dem! Jag kommer inte att nedlåta mig till epitetet DÖNICKAR om mina läsare. De är guld värda, vare sig de röstar eller ej.

TassKram!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Jag gillar JackFlash men JackFlash gillar inte mej?!”

  1. Jag har bett om ursäkt för det dåliga ordvalet. (Se kommentar på tidigare inlägg).
    Just ordet dönick är väldigt Göteborskt för övrigt. Se min blogg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *