Jag tar en paus på landet,

träffar mysiga människor och äter gräs. Jag har fått en skapligt grann röd rosett för att jag bloggat så bra. Massor av nya bilder kommer i morgon!

Nu ska jag bara vila ut – sova på min gästbädd med den mjuka bruna filten. Tass på er!

33

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag tar en paus på landet,”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *