Modern teknik vs Wikki

Husses dator spökar för mig. Den raderar hela stycken och kastar om texten, så allt jag skriver blir jättekonstigt. Matte fick fixa mitt senaste inlägg, en del av texten hade hoppat in bland den andra så det blev helt oläsligt.

Dumma datorer, de enda de verkligen duger till är att tugga på…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Modern teknik vs Wikki”

  1. Jag har lagt till din lilla blogg på min blogglista nu!

    Det kanske är glapp i datormusen? Det kan bli lite konstigt då, markören studsar omkring och trycker när man själv inte ser det, och så tittar man upp på skärmen och undrar vad det är man har skrivit, egentligen…
    Jag har ingen datormus längre, jag kör med wacombräda, en slags ritbräda med penna till. Jättebra på ett sätt, men jag fasar för att tappa bort pennan. Den är ju så nesligt liten…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *