Dags för nattens jakt, vad den nu kan erbjuda

Egentligen vill jag känna kraset av ben och blod mellan mina käkar, efter en jakt fylld av spänning och förföljande. Det är dock ett begränsat urval från en balkong – men i morgon ska jag till landet och kanske på en jalttur med Ville och Tanja…. Längtar!

Nu ska en liten katt smyga så gott det går ändå och lämna bloggandet till er stjärnor. Det har i alla fall varit kul att vara med så här långt.

Tror ni jag har nån chans att bli Metros maskot? Om Aftonbladet har sin jycke och Expressen sin geting, kan inte Metro ha en Wikkikatt?

Godnatt-tass på er alla!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Dags för nattens jakt, vad den nu kan erbjuda”

  1. kolla bloggen min om du har lust
    Och rösta gärna på mig medans tid är jag ligger uppe på karstens blogg som tävlande idag fram till midnatt, länk på min sida, hahaha!

    Nä skämt å sido tror du är min värsta konkurrant ska vi rösta på varandra???!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *