Ute och rastar matte!

Matte tycker det är urrigt ute och vill inte gå ut, men som vi alla vet måste man röra på sig för att må bra. Så jag tog med matte på en joggingrunda, jag springer och matte får börja springa efter när kopplet tar slut. Hon fick springa några varv runt husen, kan jag säga er, för idag var jag full av spring och nyfikna tassar kommer långt!

Hann klättra i några träd och försöka fånga en fågel, plus att en kille med bil åkte förbi, det var litet läskigt men gick bra. Han höll  noga koll på mig och matte.

Äta gräs ingår också, matte hittade ett långt långt grässtrå som hon gav mig bitar av. Jag ville ha hela, men matte sa att eftersom jag inte tuggar sönder det ordentligt så skulle det fastna i min mage och bli jobbigt. (Jag tror inte ni vill ha ytterligare beskrivning vad som händer när det kommer ut ett hemskt långt grässtrå där bak?)

Husse är inte hemma just nu, tror att han gick för att handla något. Kanske var det till kycklingsalladen som matte lovade att jag skulle få smaka på. Mums. Men det får jag nog göra innan hon kryddar kycklingen, annars blir jag dålig i magen.

Tass på er

Wikki

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ute och rastar matte!”

  1. Kyckling! Mumma säger både Madame, matte o husse. 🙂
    Madame blev ledsen när husse sa att ett lastbilssläp fullt med kattmat trillat omkull här i Göteborg . . . Länk till GP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *