Förvirring i bloggtävlingen

…eller också är det bara jag som är förvirrad.

Men en sak är säker: I morgon FREDAG kommer jag att finnas med för att tävla på NÅGON av jurybloggarna. Så snart jag vet vilken så skall jag lägga upp det!

Under tiden kan ni väl vara snälla och sätta en liten påminnelselapp i er kalender att kika hit i morgon och få info var och hur ni kan ge mej en röst!

OM NI VILL, vill säga. För jag kommer att vara lika snäll som vanligt även om ni väljer att rösta på nån annan. Men jag skulle bli otroligt stolt om nån kunde hjälpa mej att visa att en katt KAN faktiskt blogga.

Som tack kan ni få mina hemliga tips om hur man bäst fångar en god nattfjäril som kvällssnacks, eller vilket gräs som smakar bäst när man vill befria magen från pälsbollar? Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Förvirring i bloggtävlingen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *