Bloggtävling bloggtävling bloggtävling

Men en sak är säker, jag tänker inte muta domaren. Bara charma Karsten om jag kan!   *ler kattigt*

I morgon fredag 16/5 kommer ni alltså att kunna rösta på mig Metros specialkatt Wikkis blogg wikipedia på Karstens bloggsida www.metrobloggen.se/karsten men bara under just det röstningsinlägg som finns där mellan kl 00.00-24.00. Du röstar genom att lämna en kommentar, t ex ”Wikki for president” eller ”Årets bloggvinnare är: Wikipedia” eller vad din fantastiska fantasi kan åstadkomma!

Jag kommer att göra en länk till rätt ställe så fort det är puiblicerat!

Känn min mjuka pälstass klappa dej!   …och sen tar vi katter över världen… Purr….

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Bloggtävling bloggtävling bloggtävling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *