Jag kommer inte att kunna sova i natt

på grund av spänningen. Ja bloggtävlingen du vet? Å andra sidan brukar jag ju aldrig sova om nätterna – jag är ju katt!

Men nu får jag inte knappa på datorn längre, husse vill att jag ska sovspinna för honom. Så klart jag gör – allt för min husse!

Jo matte du får av sovspinnet också. Kurr på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag kommer inte att kunna sova i natt”

  1. men men men . . . Neko konfys! o jag som redan är nervös inför intervjun jag alldeles strax ska åka iväg till . . . jag ville ju rösta på dig innan jag åkte iväg!
    *madame purrar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *