Husse Silver fyller år i dag! Grattis!

Husse Silver bäst i världen

  • Jag tror du är en katt – gömd i en människa
  • Du har bara glömt svansen – men du spinner – när matte kliar dig i nacken
  • och ibland växer pälsen fram i ditt ansikte
  • Men du är en bra husse – med klappsnälla händer
  • Och busig, ja, just – ska vi leka med röda pricken nu en stund, husse?
  • Du blir glad av det och jag spinner sedan en stund i din famn!

GRATTIS på 20-årsdagen!

(Väldigt gammalt för en katt men kanske OK på en husse? Och jag skulle försöka klistra in dikten i ett fint format men inklistringsverktyget fastnade i pälsen och ville inte fungera, så jag använde det här istället…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *