Jag tänkte visa rumpan i alla fall!

Gregoriusarna på sin blogg varnar tjejer för att visa brösten. Ja jag behöver ju aldrig bekymra mej så mycket för sånt där. Men här visar jag rumpan, om nån är nyfiken:

_rumpa

Att visa mina bröst tror jag knappast kan intressera nån däremot, för dom är pyttesmå och gömda i pälsen. Ibland är det väldigt behändigt att vara katt – man behöver inte följa några som helst anständighetsregler….

I det här hushållet får t ex ingen gå i fred på toa eller vara i badrummet utan att få sällskap av en liten katt. Men det handlar mer om regeln att dörrar ska vara öppna, för annars hamnar man alltid på fel sida om dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *