Promenad!!!

Nu ska matte ta på sig en tröja och vi ska ut och gå i solskenet, nosa på saker, äta gräs, rulla sig i sanden och smyga på fåglar. Eller, ja, jag ska göra det i alla fall.

zeek1

Tass på er

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Promenad!!!”

  1. Tar du med katten i koppel? Jag såg för någon dag sedan en herre som kom med katten i koppel. Katten gick lika fint som en hund :-)). En bekant som jag har, hade i helgen 6-7 katter inne på sin altan. Grannens katter, eller vilka dom var vet hon inte? Hon tyckte inte det var så där jättekul och inte hennes katt heller som fick lov att vara inne.

  2. Kul att du skrev hos mig. Ha det så gott ute i det fina vädret. Själv ska jag ta itu med att bada min katt som luktar jätteilla. Hon har en infektion som gör att jag måste bada henne och göra rent såret. Så har blir det till att ta fram krigsutrustnignen *S*

    Trollet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *