Katt i koppel

Härommorgonen fick jag dessutom komplimanger av en hundägare…. Jag gick som vanligt i mitt koppel och både han och hans hund studsade till när de såg mig. ”Wow” utbrast hundägaren, ”en katt som går så snyggt i koppel va cool vad häftigt det coolaste jag sett! Wow wow!”

__large391

Sen har man ju snygg hållning!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Katt i koppel”

  1. Min första katt kille hade jag halsband på, sen blev det poppis att man skulle ha katter kopplade. Han gick fot vid min sida 🙂 Men han var så smart och tittade sig för innans han gick över vägar mm 🙂 men galningen vi har nu han har inte många iq, hi hi… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *