Projekt på balkongen…

Matte hamrar och bankar på balkongen, fast uppgivet liksom. Hon är ledsen för att husse inte får nån hjälp hos sin doktor. Hon är trött och orkar inte med. Blommorna slokar i köket. Husse är ledsen också, han vill bara må bra. Det hjälpte inte ens att jag och mattes mamma tog upp tusenskönor på balkongen.

Men husse och matte, jag älskar er!? Kan vi gå med husse till veterinären, det kanske fungerar bättre?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *