Ville han är i alla fall min bästis!

Och vad vi busar!

_118

Här nosar vi på spännande saker intill den nedklippta syrenhäcken.

_119

Och Ville slänger sig på rygg och rullar med alla tassar i vädret för att visa hur lekfull och glad han är… Han fick bums en jättepuss!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ville han är i alla fall min bästis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *