Jag har fått paket!

Tack alla som gratulerat mig, kramtass på er!

Jag fick paket! Tre stycken! Två små och ett stort. Det första paketet innehöll kattgodisar, goda sticks och små mjuka bitar:

__large283

Matte hann inte ens torka håret efter morgonduschen, jag var så ivrig att det mest blev suddiga bilder!

_b28

Det var jättesmarriga godispinnar!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Jag har fått paket!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *