Dags att åka hem igen….

Kommer säkert att sakna alla promenader med mattes mamma, vi var på mysiga ställen (Som vid entita-boet i äppelträdet och vedhögen att klättra runt i) och buset med Tanja och Ville. Tanja låg och snarkade i min röda resbox när det var dags att packa för hemfärd… Men jag tror inte hon ville med.

Men jag hjälpte matte att packa:

__large36

…och såg särskilt till att få med mina kattgodisar:

__large37

Glad att du gillade dina godisar från tävlingen, Whiskey!

Tass på er, nu har jag tagit tåget hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *