Min födelsedag!

Vilken härlig dag! Solsken, lekkompisen Tanja och grönt gräs under tassarna!

Jag har varit ute och sprungit i det sköna härliga gräset minst fem gånger, jag har klättrat i träd, jag har ätit en massa god mat. Dessutom har jag fått paket! Alldeles egna födelsedagspaket!

Matte hann inte ens torka håret efter sin dusch, jag var så ivrig att öppna paketen… de luktade gott och mycket riktigt det var kattgodis i massor och en jättterolig pälsig svanssak med en bild av mig i ena änden, rolig att jaga. Och så har jag fått en kattresväska till! En lite mindre axelväska för katt att åka i, så nu kan husse och matte ta med mig när de åker ut och cyklar!

Hurra vad glad jag är på min 2-årsdag! Jubeltass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Min födelsedag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *