Jag vill till Parken Zoo och träffa pallaskatten också!

Det är inte bara sandkatten som finns i Eskilstuna, det finns massor av andra häftiga katter. Hur ska jag nu kunna tassa mej in på Parken Zoo utan att nån märker något? Jag är ju ganska iögonenfallande. (Igår när jag var på promenad i koppel var det ett helt dagis som kollade på mej!)

pallaskatt Kolla vilken pälsboll! T o m värre än jag!
pallaskatt1 pallaskatt2

Det här berättar Parken Zoo om pallaskatten: www.parkenzoo.se/dokument/index.php

Den kallas också manul och har en söt kort svans:

pxmanul1

http://sv.wikipedia.org/wiki/Manul

manulyawn

De här kära pallaskatterna finns på zoo i Zürich fotograferade av outdoors.webshots.com/photo/2007388220015358433PSsvxY

Visst finns det häftiga katter! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *