Var med i kattävling på min blogg! Priser!

Häng på och tävla, inte svårt alls – kattpriser så klart. Be din männsika att knappa in dina svar! Skynda dej att vara med…. Heja katten häng på för katten! Tävlingen finns i ett inlägg på min blogg en bit längre ned!

Jo angående frågan om ben – det avser sådana ben man går med, som slutar med fot eller tass. Inte skelettben eller bokstaven B.
Och Schrödingers katt – det är alltså inte vår grannes katt utan ett känt kvantmekanikdilemma. Googla på det så kommer du säkert på något fiffigt!
Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Var med i kattävling på min blogg! Priser!”

  1. hej jag la till din blogg på de inlägget då jag är tacksam för namnet på min fina sak =) hoppas det inte gör något =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *