Antropomorfa katter – så vad är jag?

Katter i serier är ju ofta antropomorfa. Fint ord vad? Det betyder att de är förmänskligade, som t ex att de kan tala och beter sig som människor. Går på två ben, läser böcker och är hemliga agenter, superhjältar eller liknande.

Då kan man ju undra vad man kallar en katt som skriver sin egen blogg?

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *