Vart går ni utan mej, matte och husse?

En liten kisse sitter hemma ensam och väntar. Kan inte jag få följa med?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vart går ni utan mej, matte och husse?”

  1. Kissen Maxima loggar in på lillmattes blogg och säger: Inte nog med att dom lämnar mig ensam hemma! Dom har inte ens vett nog att lämna toalett- och garderobsdörrar öppna… jag tycker ju det är så kul att krypa in under badkaret, slakta rullarna med toalettpapper och riva ut alla kläder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *