Växter med Wikkiskydd

Det ska bli en djungel på min balkong. Det har husse och matte lovat. Det spirar redan en massa gröna saker i en specialdesignad odlingslåda på köksbordet.

Men det är ett problem med den och med växterna. Problemet heter Wikki. Det är jag och mina tänder och tassar….

_107

Så min händiga matte ha skapat ett Wikki-skydd. Jag kan bara sticka in tassarna och pilla LITE LITE…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *