Vårkänslor på balkongen

Matte blev väckt tidigt av mig – jag hade så mycket sprall i kroppen. Hon släppte ut mig på balkongen och där sitter jag och pratar med omgivningen… Nu är det ommöblerat och jag har fått ny utsikt från min klätterställning där. Matte har städat och gjort så fint. Alla gamla blomskräp bortplockade och planer på en utemöbel med höga barstolar kring ett litet utvikbart bord.

Jag tror att hon också har lite vårkänslor fast hon inte vet om det?

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Vårkänslor på balkongen”

  1. Njut av utsikten Wikki, snart får matte, eller husse, ett ryck och bara möbler om igen, och då måste du vänja dig vid att se världen från ett annat hörn, eller en annan plats på balkongen. Människor är nyckfulla varelser. *och varför skriver jag som om jag vore katt själv? Måste blivit förvandlad av katterna här hemma*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *