Årets sista snö?

Jag tog en runda hemma igår – det var strålande sol och snön smälte i strida strömmar… Man blev våt om tassarna och det var svårt att tro att det bara ett dygn tidigare varit full snöstorm med rena snökaoset.

_95

Idag är mina tassavtryck redan bortsmälta och det här fotot det enda som finns kvar av dem:

_96

Vilka spår lämnar vi i världsalltet egentligen? Hur många läser min blogg?

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Årets sista snö?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *