Jo den där frysavfrostningen

Det här är agent noll-noll-Silver med rätt att hetta upp nedkylda saker:

_90

Husse hade jättekul och jag var med och hjälpte till. Det är kul med vatten och att få stoppa in tassarna på ställen som jag inte fått undersöka förut….

_91

Sen var det ju där under frysskåpet – ett litet hål som gömmer torkad fisk skulle ju kunna innehålla nåt mer?

_92

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *