Lyckan på topp!

Jag har börjat dagen med en ny promenad ute, lös, i strålande solken, ihop med Ville och Semlan. Jag är så GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!

Och de där retsamma talgoxarna… Jag hade lagt mej helt osynlig och platt i gräset och spanade på dem, men de kvittrade ”Chatt chatt!” i alla fall. Fräckt. Jag skuttade upp i ett litet körsbärsträd efter dom men de satte sig bara längst ut på de tunna grenarna dit jag inte kunde komma – bara en meter bort. Outhärdliga retstickor!

__large153

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *