Snöblandat regn = ingen utflykt

Husse och matte planerade utflykt med matsäck och allt. Och så kommer det här vädret… Jag sitter här sorgsen och vill knappt ens gå ut på balkongen. Igår var det ju så vårigt, jag kunde känna daggmaskarna prata i jorden under tassarna (Dom sa ”God jord mums god jord!”…) och solen gjorde små gnistor av värme i pälsen.

Jag kryper ner och lägger mig igen. Tass på er!

_89

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *