Ännu fler våta katter!

animal3
wetpussycats2
wetpussycats3
wetcat5
wetcat6

Nej, nu får det vara färdigbadat va?

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ännu fler våta katter!”

  1. det börjar bli dags för madame att bada. måste försöka få bort lite av det fnas hon har i pälsen. ser inte fram emot det . . .

  2. Haha det är nog därför katter ofta inte tycker om att bada. Det har inget att göra med vattnet, de är bara fåfänga 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *