Kattsäkrad dator

Jag har hittat ett hot mot oss datorvana katter…

catproof

”When cats walk or climb on your keyboard, they can enter random commands and data, damage your files, and even crash your computer. This can happen whether you are near the computer or have suddenly been called away from it.

PawSense is a software utility that helps protect your computer from cats. It quickly detects and blocks cat typing, and also helps train your cat to stay off the computer keyboard.”

Det här är riktigt kul:

type1

Du hittar hela konceptet på www.bitboost.com/pawsense/index.html.

Tass på ditt tangentbord!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *