Katter enligt Dave Barry

Katter är inte lika lojala som hundar, men självständigare. (Det här är kodspråk. Det betyder: ”Katter är smartare än hundar, men de hatar folk”) Många människor älskar katter. Då och då kan man läsa i tidningen om någon gammal änka som dog och lämnade hela sin förmögenhet, högt värderad, till sin katt, Fluffis. Även katterna läser de här historierna, och intrigerar alltid för att finnas med i sin ägares testamente. Har du någonsin undrat vart din katt går när den försvinner i flera timmar? Den träffar andra katter och planerar vad de ska göra med sina ägor. Bara så du vet.

Tass på dej!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *