Det behövs inte så mycket för att roa en människa

Människor verkar vara av naturen lättroade. Och själv har jag mycket nöje av att iaktta dem… Kruxet är bara att få dem att fatta att de ska låta mig vara med på det roliga ibland.

Till exempel:

  • De stänger dörren till sovrummet. Taskigt. Jag ska ju ligga i mitten på sängen!
  • De stänger toadörren. Och jag hör minsann hur de prasslar och leker med papperet på rullen!
  • De går ut utan att ta mej med. Går iväg när de är som piggast och gladast och ska ha energi att leka med mej! Och kommer hem sent och trötta och bara ramlar i säng? De har antagligen gått vilse när jag inte varit med och sett till att de hittat  rätt väg hem!
  • De har en massa god mat i vita-kalla-skåpet som jag inte får smaka: Skinka, tonfisk, massor av grädde!

Men när husse tar fram röda-pricken eller kopplet+selen är allt förlåtet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Det behövs inte så mycket för att roa en människa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *