Den där Helg ställer till det

Han är inne hos grannarna och dunkar och lever om så förfärligt. Hela huset skakar. Jag vill inte att han kommer hit. Matte har fått huvudvärk av det säger hon.

Alltså vi har tydligen fått nya grannar i porten intill men lägenheten vägg i vägg med vår egen. Och Helg är hos dem på inflyttningsfest, tror vi. Det kommer nåt som matte kallar ”Basdunk” därifrån, så han går antagligen omkring på väldigt stora tassar.

Usch det låter inte bra. Jag vill verkligen inte ha hit honom!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *