Kattvår betyder inte bara heta hankatter

Jag vet vad kattkärlek vill säga, även om jag numera är s k kastrat. Det betyder att jag behöver inte oroa mej för att grannens snygga hankatt ska skaffa mej en kull ungar, och det är synd (Fatta vilka supersöta ungar jag skulle få?!!) men jag får tid att ägna dess mer kärlek och omtanke om mina människor. De ger mig en härlig kattvår nu med en massa roliga promenader och spring i naturen!

I ett av mina gamla hem fick jag förresten en kull ungar. Men det är tur att jag är katt, för vi katter är inte så bekymrade över vad våra ungar har för sig när de väl har flyttat hemifrån.

Men om nån av er mina ungar läser det här så kan du ju gärna höra av dig och berätta hur du har det? 

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *