Kärlek med fuktig nos

Smek mig varligt

mjukt med handen

Säg mitt namn

med dämpad röst

Håll mig nära

Jag är katten

som vill finnas

dig till tröst

 

Ge mig trygghet

plats att vara

Bär mig varsamt

Ge mig tid

Låt mig lära

Jag är katten

som vill finnas

i ditt liv

 

Matte och husse, ni är bäst!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Kärlek med fuktig nos”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *