Take me home

…I’m too cute to stay out!

eller som det står på mattes dörrskylt som hon tänker sätta upp ute i trappuppgången:

Om jag är INNE ska jag inte UT – om jag är UTE så ska jag IN

i fall jag skulle vara på rymmen… men jag är ju klokare än så!

_grind_

En bra och luftig kattlucka ger jag här exempel på!   =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *