Att fånga ett öga

– nu menar jag inte ”Jag kör klorna i ögonen på dej” med tanke på våldsamheten i föregående inlägg – utan mera milda ”Fånga din uppmärksamhet”!

….det tycks vara en konst i den högre skolan, vid min Tass!

Men när jag är ute och går med matte i koppel – hon inbillar sig att det är HON som går ut med MIG, fast det är ju precis tvärtom – så kan jag lova att jag får uppmärksamhet! Och beröm, wow, folk blir alldeles lyriska (Visst det är sant min skönhet spelar förståss också in) över vilken väluppfostrad duktig kisse jag är o s v. Fast jag gör helt självklara saker. För en katt i koppel.

Om alla innekatter fick en möjlighet att lära sig hur trevligt det är att ta ut matte eller husse på promenad i koppel, så skulle de göra det.

Men vill jag bli sedd på en blogg då krävs tydligen andra metoder. Och jag begriper mig inte på hur det fungerar. Ska man behöva posera som nakenkatt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Att fånga ett öga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *