Brun påse del 3

Jag gillar som sagt bruna brevpåsar…

Ibland tar det ett tag att hitta en bra plats, helst ska det vara inne under ett bord eller in bakom saker som påsen ska läggas. Eftersom jag är en rätt liten katt så förstår ni att det är ett släpande och dragande!

_71

Är dessustom golvet lite skräpigt, så håller man sin långa päls snyggare!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *