Brun påse del 1

Vet du någon mer katt än jag som samlar på bruna brevpåsar att ligga på? Jag antar att du aldrig provat hur varma och sköna de är att ligga på? Plus att de luktar så gott!

Först gäller det att hitta dem:

_69

Det är faktiskt det bästa som finns närposten kommer, husse och matte öppnar sina brev, och ibland när det kommer en stor brun postpåse, då blir jag glad. Bruna påsar är FYND!

Fortsättning följer!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *